Μαθήματα Drums

Μαθήματα Drums

Είσαι από αυτούς που έχουν τον ρυθμό μέσα τους; Σ’ αρέσει σε μια συναυλία να παρακολουθείς τον Ντράμερ περισσότερο; Τότε τα μαθήματα Drums στο Rock Star School είναι η καλύτερη λύση για σένα.

Το διδακτικό προσωπικό μας σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε Drums μέσα από τεχνικές ασκήσεις. Aλλά και πρακτική εξάσκηση σε τραγούδια είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος. Στο Rock Star School ακολουθώντας τα μαθήματα drums η εκμάθηση είναι ατομική. Δηλαδή με την παρουσία μόνο του σπουδαστή με τον καθηγητή. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την άριστη μουσική αγωγή του σπουδαστή, αφού όλη η προσοχή του καθηγητή επικεντρώνεται σε ένα άτομο, βοηθώντας το να εξελιχθεί με τον δικό του ρυθμό.

Η σχολή χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα μεθόδου διδασκαλίας στα μαθήματα drums, που είναι βασισμένη σε ένα μεγάλο φάσμα καταξιωμένων βιβλίων-μεθόδων Αgostini, Syncopation, Stick Control, Berklee Press και πολλά άλλα. Επίσης διδάσκονται όλα τα στυλ, όπως rock, metal, jazz, funk, latin, blues κλπ.

Παράλληλα παρατίθεται ασκησιολόγιο για τη βελτίωση της ρυθμικής τεχνικής του μαθητή στα drums και την προετοιμασία του για την ένταξή του σε συγκρότημα με σκοπό την συμμετοχή σε συναυλίες της σχολής.

Τα μαθήματα drums γίνονται μία φορά την εβδομάδα. Η διδακτική ώρα είναι διάρκειας 40 λεπτών. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει θεωρία και εφαρμογή αυτής στο όργανο την ίδια στιγμή, με αποτέλεσμα την καλύτερη αφομοίωση από τον μαθητή.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια του μαθήματος, γίνεται και εξάσκηση με γνωστά ροκ τραγούδια. Αυτό έχει σαν σκοπό την πρακτική εξάσκηση και εκμάθηση επιπλέον τεχνικών.

Οι καθηγητές της σχολής είναι έμπειροι επαγγελματίες και πτυχιούχοι μουσικών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνος τμήματος drums ο Μπάμπης Πετσίνης.

Στηρίζοντας τη μουσική παιδεία και τη δημιουργία νέων Rock Bands προσφέρουμε οικονομικά πακέτα για διασφαλίσουν μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή και συνεργασία των νέων Rock Stars.

 

Προσφορά για μαθήματα drums:

Για όλο το χρόνο η εγγραφή είναι δωρεάν.

 

Δηλώστε ενδιαφέρον για τα παραπάνω πακέτα, το ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας ή οτιδήποτε άλλο στο info@rockstarschool.gr, στην σελίδα του Facebook ή τηλεφωνικά στο 2310346035 και 6936991814 .