Μαθήματα Φωνητικής

Μαθήματα Φωνητικής

Θέλεις να γίνεις τραγουδιστής – τραγουδίστρια; Τότε τα μαθήματα φωνητικής στο Rock Star School είναι η καλύτερη λύση για σένα.

Ο τραγουδιστής – τραγουδίστρια είναι το πιο αναγνωρίσιμο μέλος ενός συγκροτήματος. Ο λεγόμενος frontman της μπάντας. Όλοι θέλουν να μοιάσουν στον αγαπημένο τους τραγουδιστή, αλλά οι περισσότεροι νομίζουν ότι το να γίνεις τραγουδιστής, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μικρόφωνο.

Η φωνή είναι και αυτή ένα μουσικό όργανο. Το έχουμε πάντα μαζί μας, γι’ αυτό είναι και εύχρηστο. Τέλος είναι το μόνο μουσικό όργανο που δεν μπορεί να αντιγραφεί από κανένα άλλο, γιατί μπορεί να χρησιμοποιήσει ταυτοχρόνως την μουσική με τον λόγο.

Η εκμάθηση της φωνητικής περιλαμβάνει διάφορες τεχνικές ασκήσεις, αλλά και πρακτική εξάσκηση σε τραγούδια, ώστε να αναπτύξει ο μαθητής σωστά τις φωνητικές του ικανότητες.

Στο Rock Star School ακολουθώντας τα μαθήματα φωνητικής η εκμάθηση είναι ατομική. Δηλαδή με την παρουσία μόνο του σπουδαστή με τον καθηγητή. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την άριστη μουσική αγωγή του σπουδαστή. Αφού όλη η προσοχή του καθηγητή επικεντρώνεται σε ένα άτομο, βοηθώντας το να εξελιχθεί με τον δικό του ρυθμό.

Η σχολή χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα μεθόδου διδασκαλίας στα μαθήματα φωνητικής. Η μέθοδος είναι βασισμένη σε επιλεγμένη βιβλιογραφία, τόσο εγχώρια, όσο και του εξωτερικού.

Παράλληλα παρατίθεται ασκησιολόγιο για τη βελτίωση της τεχνικής του μαθητή στα φωνητικά. Η εκμάθηση γίνεται σε ρεπερτοριο της επιλογής του μαθητή, για την προετοιμασία του για την ένταξή του σε συγκρότημα με σκοπό την συμμετοχή σε συναυλίες της σχολής.

Τα μαθήματα φωνητικής γίνονται μία φορά την εβδομάδα. Η διδακτική ώρα είναι διάρκειας 40 λεπτών. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει θεωρία και εφαρμογή αυτής την ίδια στιγμή, με αποτέλεσμα την καλύτερη αφομοίωση από τον μαθητή.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια του μαθήματος, γίνεται και εξάσκηση με γνωστά ροκ τραγούδια. Αυτό έχει σαν σκοπό την πρακτική εξάσκηση και εκμάθηση επιπλέον τεχνικών.

Οι καθηγητές της σχολής είναι έμπειροι επαγγελματίες και πτυχιούχοι μουσικών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνος τμήματος φωνητικής ο John Jeff Touch.

Στηρίζοντας τη μουσική παιδεία και τη δημιουργία νέων Rock Bands προσφέρουμε οικονομικά πακέτα για διασφαλίσουν μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή και συνεργασία των νέων Rock Stars.

 

Προσφορά για μαθήματα φωνητικής:

Για όλο το χρόνο η εγγραφή είναι δωρεάν.

 

Δηλώστε ενδιαφέρον για τα παραπάνω πακέτα, το ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας ή οτιδήποτε άλλο στο info@rockstarschool.gr, στην σελίδα του Facebook ή τηλεφωνικά στο 2310346035 και 6936991814 .