Μαθήματα Μπάσου

Μαθήματα Μπάσου

Μαζί με τον ντράμερ, ο μπασίστας θεωρείται η ραχοκοκαλιά ενός συγκροτήματος. Μπορεί να είναι οι αφανείς ήρωες, αλλά χωρίς το μπάσο, το ηχητικό αποτέλεσμα θα ήταν φτωχό. Το μπάσο «παντρεύει» τον ρυθμό με τη μελωδία, είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζονται οι μελωδίες και οι αρμονίες ενός κομματιού. Στο Rock Star School ακολουθώντας τα μαθήματα μπάσου η εκμάθηση είναι ατομική. Δηλαδή με την παρουσία μόνο του σπουδαστή με τον καθηγητή. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την άριστη μουσική αγωγή του σπουδαστή, αφού όλη η προσοχή του καθηγητή επικεντρώνεται σε ένα άτομο, βοηθώντας το να εξελιχθεί με τον δικό του ρυθμό.

Η σχολή χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα μεθόδου διδασκαλίας στα μαθήματα μπάσου, που είναι βασισμένη στη σπουδή του καταξιωμενου συγγραφεα μουσικων βιβλιων Hal Leonard καθως επίσης και σε επιλεγμένο ασκησιολόγιο απο ελληνική και ξένη βιβλιογραφία.

Παράλληλα παρατίθεται ασκησιολόγιο για τη βελτίωση της τεχνικής του μαθητή στο ηλεκτρικό μπάσο όπως δαχτυλισμοί και ταχύτητα και την προετοιμασία του για την ένταξή του σε συγκρότημα με σκοπό την συμμετοχή σε συναυλίες της σχολής.

Τα μαθήματα μπάσου γίνονται μία φορά την εβδομάδα. Η διδακτική ώρα είναι διάρκειας 40 λεπτών. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει θεωρία και εφαρμογή αυτής στο όργανο την ίδια στιγμή, με αποτέλεσμα την καλύτερη αφομοίωση από τον μαθητή.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια του μαθήματος, γίνεται και εξάσκηση με γνωστά ροκ τραγούδια. Αυτό έχει σαν σκοπό την πρακτική εξάσκηση και εκμάθηση επιπλέον μπασιστικών τεχνικών.

Οι καθηγητές της σχολής είναι έμπειροι επαγγελματίες και πτυχιούχοι μουσικών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνος τμήματος ηλεκτρικού μπάσου, ο Κώστας Δομενικιώτης.

Στηρίζοντας τη μουσική παιδεία και τη δημιουργία νέων Rock Bands προσφέρουμε οικονομικά πακέτα για διασφαλίσουν μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή και συνεργασία των νέων Rock Stars.

 

Προσφορά για μαθήματα μπάσου:

 

Για όλο το χρόνο η εγγραφή είναι δωρεάν.

 

Δηλώστε ενδιαφέρον για τα παραπάνω πακέτα, το ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας ή οτιδήποτε άλλο στο info@rockstarschool.gr, στην σελίδα του Facebook ή τηλεφωνικά στο 2310346035 και 6936991814 .