Μαθήματα Ηλεκτρικής Κιθάρας

Μαθήματα Ηλεκτρικής Κιθάρας

Οι περισσότεροι  που ακούν και του αρέσει η ροκ μουσική έχουν ως όνειρο να παίξουν ηλεκτρική κιθάρα. Με τα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας στο Rock Star School αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Στο Rock Star School ακολουθώντας τα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας η εκμάθηση είναι ατομική. Δηλαδή με την παρουσία μόνο του σπουδαστή με τον καθηγητή. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την άριστη μουσική αγωγή του σπουδαστή, αφού όλη η προσοχή του καθηγητή επικεντρώνεται σε ένα άτομο, βοηθώντας το να εξελιχθεί με τον δικό του ρυθμό.

Η σχολή χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα μεθόδου διδασκαλίας στα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας, που είναι βασισμένη στη μεθοδολογία του διάσημου Berklee College of Music (Βοστόνη, ΗΠΑ).

Παράλληλα παρατίθεται ασκησιολόγιο για τη βελτίωση της ρυθμικής τεχνικής του μαθητή στην ηλεκτρική κιθάρα και την προετοιμασία του για την ένταξή του σε συγκρότημα με σκοπό την συμμετοχή σε συναυλίες της σχολής.

Τα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας γίνονται μία φορά την εβδομάδα. Η διδακτική ώρα είναι διάρκειας 40 λεπτών. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει θεωρία και εφαρμογή αυτής στο όργανο την ίδια στιγμή, με αποτέλεσμα την καλύτερη αφομοίωση από τον μαθητή.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια του μαθήματος, γίνεται και εξάσκηση με γνωστά ροκ τραγούδια. Αυτό έχει σαν σκοπό την πρακτική εξάσκηση και εκμάθηση επιπλέον κιθαριστικών τεχνικών.

Για μαθητές 7 εως 9 χρονών, δίνεται η δυνατότητα χρησιμοποίησης της μεθόδου Suzuki. Σε αυτή την μέθοδο ο γονέας παρακολουθεί το μάθημα ηλεκτρικής κιθάρας μαζί με τον μαθητή για υποστηρικτικό ρόλο στο σπίτι.

Οι καθηγητές της σχολής είναι έμπειροι επαγγελματίες και πτυχιούχοι μουσικών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνος τμήματος ηλεκτρικής κιθάρας ο μουσικοσυνθέτης και ιδρυτής του Rock Star School, Πάνος Καραγιάννης. Διδάσκει και ο γνωστός σε όλους μας Anastasio Farini, πολλαπλά βραβευμένος για την μουσικότητα και το ταλέντο του.

Στηρίζοντας τη μουσική παιδεία και τη δημιουργία νέων Rock Bands προσφέρουμε οικονομικά πακέτα για διασφαλίσουν μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή και συνεργασία των νέων Rock Stars.

 

Προσφορά για μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας:

★ Δωρεάν ένα μάθημα ηλεκτρικής κιθάρας, για γνωριμία με τη σχολή και την μεθοδολογία μας, χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση

Πακέτο 10 Μήνες – Τιμή: -20%

Για όλο το χρόνο η εγγραφή είναι δωρεάν.

 

Δηλώστε ενδιαφέρον για τα παραπάνω πακέτα, το ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας ή οτιδήποτε άλλο στο info@rockstarschool.gr, στην σελίδα του Facebook ή τηλεφωνικά στο 2310346035 και 6936991814 .