Μαθήματα για Πλήκτρα

Μαθήματα για Πλήκτρα

Από πολλούς ο «πληκτράς» θεωρείται ο «Μουσικός» ενός συγκροτήματος. Είναι αυτός που ενδιαφέρεται περισσότερο για το μουσικό αποτέλεσμα παρά για την προσωπική του επίδειξη. Τα τελευταία βέβαια χρόνια οι «πληκτράδες» παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες βγάζοντάς τους από την αφάνεια. Στο Rock Star School ακολουθώντας τα μαθήματα για πλήκτρα η εκμάθηση είναι ατομική. Δηλαδή με την παρουσία μόνο του σπουδαστή με τον καθηγητή. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την άριστη μουσική αγωγή του σπουδαστή, αφού όλη η προσοχή του καθηγητή επικεντρώνεται σε ένα άτομο, βοηθώντας το να εξελιχθεί με τον δικό του ρυθμό.

Η σχολή χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα μεθόδου διδασκαλίας στα μαθήματα για πλήκτρα. Μέσα από επιλεγμένη βιβλιογραφία, τόσο εγχώρια, όσο και του εξωτερικού, ο μαθήτης γνωρίζει τις σωστές τεχνικές δαχτυλισμού και συγχορδιών. Αυτό θα τον βοηθήσει στο μέγιστο να ανέβει επίπεδο στην εκμάθηση του οργάνου.

Ο σπουδαστής ανεξαρτήτου επιπέδου (αρχάριος, εξελιγμένος) μαθαίνει με ένα σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας που περιλαμβάνει μουσικά κομμάτια ροκ. Ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή, ανεβαίνει και το επίπεδο δυσκολίας των τραγουδιών, έτσι ώστε να αναπτύξει σωστά και ομαλά την εκπαίδευσή του στο όργανο.

Έτσι ο σπουδαστής στα πλήκτρα προετοιμάζεται για την ένταξή του σε συγκρότημα με σκοπό την συμμετοχή σε συναυλίες της σχολής.

Τα μαθήματα για πλήκτρα γίνονται μία φορά την εβδομάδα. Η διδακτική ώρα είναι διάρκειας 40 λεπτών. Κάθε μάθημα περιλαμβάνει θεωρία και εφαρμογή αυτής στο όργανο την ίδια στιγμή, με αποτέλεσμα την καλύτερη αφομοίωση από τον μαθητή.

Οι καθηγητές της σχολής είναι έμπειροι επαγγελματίες και πτυχιούχοι μουσικών σχολών της ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνος τμήματος πλήκτρων, ο μουσικοσυνθέτης και ιδρυτής του Rock Star School, Πάνος Καραγιάννης.

Στηρίζοντας τη μουσική παιδεία και τη δημιουργία νέων Rock Bands προσφέρουμε οικονομικά πακέτα για διασφαλίσουν μεγαλύτερη χρονικά συμμετοχή και συνεργασία των νέων Rock Stars.

 

Προσφορά στα μαθήματα για πλήκτρα:

★ Δωρεάν ένα μάθημα στα πλήκτρα, για γνωριμία με τη σχολή και την μεθοδολογία μας, χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση

Πακέτο 10 Μήνες – Τιμή: -20%

Για όλο το χρόνο η εγγραφή είναι δωρεάν.

 

Δηλώστε ενδιαφέρον για τα παραπάνω πακέτα, το ένα δωρεάν μάθημα γνωριμίας ή οτιδήποτε άλλο στο info@rockstarschool.gr, στην σελίδα του Facebook ή τηλεφωνικά στο 2310346035 και 6936991814 .